ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

 

 

 

 

 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 210 3634000 

 

 “X + YZ” – Life-long Friendship” World Recital Tour

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
ΩΡΑ 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 3634000
Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, ο βιολονίστας Quan Yuan και η σοπράνο Wanzhe Zhang, θα πραγματοποιήσουν συναυλία με συμβολικό τίτλο “X + YZ” – Life-long Friendship ” World Recital Tour – Αθήνα, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας Αθήνα στις 16 Απριλίου στις 8 μ.μ.

O Quan Yuan, βιολονίστας στη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και η σύζυγός του Wanzhe Zhang, διεθνούς φήμης σοπράνο, θα φτάσουν στην Αθήνα με την πιανίστα Jia Shi. Θα καλωσορίσουν τον Παναγιώτη Σιωρά, κλαρινετίστα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, δημιουργώντας μια πολιτιστική γέφυρα μεταξύ Κίνας και Ελλάδας.

Η συναυλία θα ανοίξει με το “Μικρό Τραγούδι” του Μανώλη Καλομοίρη, και θα συνεχιστεί

με έργα M. Ravel, G. Puccini, R. Leoncavallo, V. Monti, F. Shubert, F. Poulenc, K. Weill , R. Strauss και G. Verdi, I. Mishchenkov και με έργα

 

του Κινέζου συνθέτη Tzu Hunag.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ακροατήριο της Αθήνας ένα άριστα επιλεγμένο ρεπερτόριο που θα γιορτάζει τη μουσική, την παράδοση και την αγάπη.

Η συναυλία διοργανώνεται από τη Global Intercultural Performance Arts Cast (GIPAC) με βάση στη Βοστώνη, ΗΠΑ, η αποστολή της οποίας είναι να βρει, να εκπαιδεύσει και να υποστηρίξει ταλαντούχους καλλιτέχνες παγκοσμίως. Η επίσκεψη στην Ελλάδα σηματοδοτεί μόνο την αρχή πολλών μελλοντικών επαφών προκειμένου να αναπτυχθούν κοινές δραστηριότητες προς όφελος ττης μουσικής τέχνης γενικότερα.

 

 

Αλέξης Καραϊσκάκης-Νάστος, βιολοντσέλο – Θοδωρής Ιωσηφίδης, πιάνο

Πέμπτη 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΩΡΑ 20:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10 €- ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 5 €

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 106 80 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3634000

 

Ο Αλέξης  Καραϊσκάκης-Νάστος και ο Θοδωρής Ιωσηφίδης είναι τακτικοί συνεργάτες και ιδρυτικά μέλη του Trio el Greco.

Εδώ συμπράττουν σε μια συναυλία με άξονα δύο εμβληματικές σονάτες του ρεπερτορίου για βιολοντσέλο και πιάνο που τις χωρίζει σχεδόν ένας αιώνας. Πρόκειται για την δεύτερη σονάτα του Ludwig van Beethoven, έργο της πρώτης περιόδου του συνθέτη γραμμένο το 1796 και την δεύτερη σονάτα του Johannes Brahms, έργο ωριμότητας που χρονολογείται στα 1886. Σαν ένα ιντερλούδιο ανάμεσα σε δύο μεγάλα δραματικά έργα, θα ακουστούν τα πιο ονειρικά “Φανταστικά Κομμάτια” του Robert Schumann, που γράφτηκαν αρχικά για κλαρινέτο αλλά έχουν καθιερωθεί και στο ρεπερτόριο του βιολοντσέλου.

Ο Αλέξης Καραϊσκάκης βραβεύτηκε ως ο “καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς” από την  Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής το 2011. Παίζει με την ίδια άνεση τόσο μπαρόκ, όσο και μοντέρνο τσέλο, με το ρεπερτόριό του να εκτείνεται από την πρώιμη μπαρόκ μέχρι και τη σύγχρονη μουσική δημιουργία. Είναι καθηγητής βιολοντσέλου και μουσικής δωματίου στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Ο Θοδωρής Ιωσηφίδης έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στο St.Martin-in-the-fields στο Λονδίνο, στο City Halls της Γλασκώβης, στο Edinburgh Festival Centre και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Έχει συνοδεύσει τις όπερες “Ωραία Ελένη” του J. Offenbach στο θέατρο Olvio, “Διδώ και Αινείας” του H. Purcell στο θέατρο Βικτώρια  και “TroubleinTahiti” του L. Bernstein στο θέατρο Σημείο. Έχει συνεργαστεί με την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στο Φεστιβάλ Χορού του 2016, καθώς και με το Φεστιβάλ Αθηνών στην όπερα του Κορνήλιου Σελαμσή “Λεόντιος και Λένα”.

 

Πρόγραμμα

  1. v. Beethoven: Σονάτα για βιολοντσέλο και πιάνο αρ. 2 σε Σολ Ελάσσονα, Op. 5 / R. Schumann: Φανταστικά κομμάτια για βιολοντσέλο και πιάνο, Op. 73 / J. Brahms:  Σονάτα για βιολοντσέλο αρ. 2 και πιάνο σε Φα Μείζονα, Op. 99

 

 

 

 

Εκδήλωση για τη Μουσικοθεραπεία και την Κοινωνική Μουσικοθεραπεία

 

Παρασκευή 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΩΡΑ 19:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 106 80 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3634000

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία της Πελίνας Ευαγγέλου: «Η συμβολή της Μουσικοθεραπείας και της Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας στην ψυχική υγεία, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την κοινωνική ένταξη ατόμων με ήπιες ή σοβαρότερες δυσκολίες και αναπηρίες».

Στη συνέχεια θα γίνει προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Όταν αρχίζει το τραγούδι», σκηνοθεσία Γιάννης Πόθος

Θα ακολουθήσει συναυλία Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας. Στη συναυλία συμμετέχουν:

Μουσικό Σύνολο «Ονειρέματα», Μαρία Πόθου, Μαριαλένα Θεοφανίδη και Καλλιώ Μαρτυρίδου: «Special Vocalists», εκπαιδευόμενες στο  Κέντρο Ημέρας του Πανελληνίου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Aτόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες “Aμυμώνη”, Πιάνο: Πελίνα Ευαγγέλου, Φλάουτο: Κωνσταντίνα Βεντούρη-Ρούσσου, Bιολοντσέλο: Σίλια Τζουμάνη

Παναγιώτης Κωτούλας: «Special Pianist», εκπαιδευόμενος στο Κέντρο Ημέρας της «Αμυμώνης»

Παναγιώτης Παπαπανάγου: «Special Pianist» στο Ινστιτούτο Μουσικοθεραπείας και Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», εκπαιδευόμενος στο ΕΕΕΕΚ μαθητών με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες

 

Εισηγήτρια- συντονίστρια: Πελίνα Ευαγγέλου

Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών, Υπεύθυνη μουσικοθεραπεύτρια του Τομέα Μουσικοθεραπείας στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, του Κέντρου Ημέρας του Πανελληνίου Συλλόγου “Aμυμώνη”, του Ινστιτούτου Μουσικοθεραπείας και Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», Δημιουργός του μουσικού συνόλου «Ονειρέματα»

 

 

 

Οι νέοι για τους Νέους, 30ός κύκλος συναυλιών Ρεσιτάλ πιάνου Γιάννης Σύμκο

Σάββατο 21 ΑΠΡΙΛΙΟY 2018

ΩΡΑ 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 106 80 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3634000

Διανύοντας τον 30ό κύκλο της, η σειρά συναυλιών “Οι Νέοι για τους Νέους” αποτελεί βήμα έκφρασης και σημαντικό θεσμό ανάδειξης των επίλεκτων νέων ερμηνευτών κλασικής μουσικής.

Ο Γιάννης Σύμκο γεννήθηκε στον Καναδά το 1996.  Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στην ηλικία των δέκα ετών. Σπούδασε πιάνο και μουσική δωματίου στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας με τους Στάθη Γυφτάκη και Μαρία Παπαπετροπούλου, από όπου έλαβε δίπλωμα πιάνου με άριστα παμψηφεί και πρώτο βραβείο και πτυχίο αρμονίας με άριστα. Σήμερα, σπουδάζει πιάνο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με καθηγητή τον Ιγκόρ Πέτριν.  Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και φεστιβάλ στη Ρωσία, στην Ολλανδία, στην Ελβετία, στην Ουγγαρία και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Μέγαρο Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Παρνασσός, Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, Καλαμάτα και Αλεξανδρούπολη – Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης).

Έχει συμπράξει σε συναυλίες μουσικής δωματίου και συνοδεύοντας σεμινάρια με καλλιτέχνες όπως οι Leo Winland, Michael Faust, Andrea Huber, Tino Brütsch, Indira Rahmatulla, Bianca Breitfeld και Amelie Fleetwood. Έχει εμφανιστεί με την ορχήστρα νέων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και με τη  Sinfonietta Αθηνών.

Αποτέλεσμα του ενδιαφέροντός του για τη σύγχρονη μουσική δημιουργία είναι η ηχογράφηση των πιανιστικών έργων του Στάθη Γυφτάκη, η συμμετοχή σε συναυλίες της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και σε συναυλίες της τάξης σύνθεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τον Ιανουάριο του 2015 συμμετείχε σε παρουσίαση του έργου του Γιάννη Χρήστου “Αναπαράστασις Ι – Ο Βαρύτονος” υπό τη διεύθυνση Θόδωρου Αντωνίου.

Μεταξύ άλλων έχει παρακολουθήσει μαθήματα με τους Ντόρα Μπακοπούλου, Δόμνα Ευνουχίδου, Sergei Senkov, Alan Weiss, Balázs Szokolay, Διονύση Μαλλούχο, Harald Ossberger και Mia Hynes.

Τέλος, έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς: Διαγωνισμός Ερμηνείας Μουσικής Δωματίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μάιος 2016 (Α’ Βραβείο), 7ος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών Άνδρου 2015 (Γ’ Βραβείο) και Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα 2014 (Α’ Βραβείο).

Πρόγραμμα

  1. Haydn: Σονάτα για πιάνο σε μι ύφεση μείζονα Hob. XVI: 52 / C. Debussy: Images δεύτερο τεύχος / C. Debussy: Σπουδή αρ. 11 / R. Schumann: Φανταστικά Κομμάτια έργο 12 /
    Ν. Σκαλκώτας: Romance – Lied από τα 32 Κομμάτια, AK 70

 

 

 

Gus G. / δύο μοναδικά events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τρίτη 24 Απριλίου, ώρα 6 μ.μ.

Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα

Πέμπτη 26 Απριλίου, ώρα 6 μ.μ.

Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ν. Πλαστήρα 47, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Οι εταιρείες Jackson και Φίλιππος Νάκας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το πιο συναρπαστικό Metal Event: Guitar Clinic με τον Gus G.

 

 

Με ένα επιπλέον βραβείο στο ενεργητικό του, το “God Of Riffs” award του γερμανικού Metal Hammer, αλλά και με ένα ολοκαίνουριο σόλο άλμπουμ που κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο τον Απρίλιο με την ΑFM Records, ο πιο διάσημος Έλληνας metal κιθαρίστας έρχεται στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

 

O Gus G. θα προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές heavy metal σε δύο clinics που κανείς δεν θέλει να χάσει!

 

Τρίτη 24 Απριλίου, ώρα 6 μ.μ.

Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα

Πέμπτη 26 Απριλίου, ώρα 6 μ.μ.

Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ν. Πλαστήρα 47, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

Για ΔΩΡΕΑΝ είσοδο κάντε sign up εδώ: http://bit.ly/Nakas_GusG_Clinic_Jackson

ή για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nakas.gr

 

Μετά τα events o Gus G. θα είναι διαθέσιμος για να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί σας.

Ο Κώστας Καραμητρούδης,  γνωστός σε όλο τον κόσμο ως  Gus G., γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη  το 1980. Μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αμερικής, Ελλάδας, Ευρώπης, Ασίας και είναι ο πιο αναγνωρισμένος Έλληνας μουσικός heavy metal στον κόσμο.

Έχει παίξει στους Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil, με δισκογραφία που μετρά πάνω από 20 άλμπουμ, όλα σε ξένες δισκογραφικές εταιρείες.

Έχει πραγματοποιήσει guest εμφανίσεις και δισκογραφία με διάφορους καλλιτέχνες, όπως Slash (Guns n΄ Roses), Zakk Wylde, Doro, Kamelot κ.ά.

Το 2009 τον επέλεξε ο θρύλος της ροκ  Ozzy Osbourne για βασικό του κιθαρίστα. Μαζί έκαναν  το άλμπουμ “Scream” και συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια σε περιοδείες.

Έχοντας διανύσει μία εικοσαετία με το συγκρότημά του, τους Firewind, αυτή την περίοδο επικεντρώνεται στο solo project  του Gus G. Band.

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών παρουσιάζει:

Ρομαντισμός και σύγχρονη ελληνική δημιουργία

Πέμπτη 26 ΑΠΡΙΛΙΟY 2018

ΩΡΑ 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 106 80 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3634000

Πρόγραμμα:

Κωνσταντίνος Φλεριανός: Το όνειρο (2012)

Ιάκωβος Κονιτόπουλος: Εν σπέρματι (2000/2008)

Ιωάννης Δροσίτης: Πρελούδια (2015)

Κώστας Γρηγορίου: Νυχτερινό (2012)

Παναγιώτης Παπούτης: Shadows (2012)

Άλκης Παπαδόπουλος:  Το ουράνιο τόξο της βαρύτητας (2017)

  1. Liszt – N. Paganini: Grande étude No 6 Theme & Variations in A minor S. 141
  2. Brahms: Paganini Variations op. 35 Book 1

 

Δημήτρης Κούκος ρεσιτάλ πιάνου

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Θόδωρος Αντωνίου

 

 

Οι νέοι για τους Νέους, 30ός κύκλος συναυλιών Ρεσιτάλ κιθάρας Γιώργος Αναγνωστόουλος

Σάββατο 28 ΑΠΡΙΛΙΟY 2018

ΩΡΑ 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 106 80 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3634000

 

Διανύοντας τον 30ό κύκλο της, η σειρά συναυλιών “Οι Νέοι για τους Νέους” αποτελεί βήμα έκφρασης και σημαντικό θεσμό ανάδειξης των επίλεκτων νέων ερμηνευτών κλασικής μουσικής.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε κιθάρα με το Γιάννη Πετρίδη και την Αλεξάνδρα Χριστοδήμου στο Εθνικό Ωδείο και σπούδασε με υποτροφία στο Royal Welsh College of Music and Drama στο πλευρό του John Mills. Σήμερα, μαθητεύει δίπλα στον Μιχάλη Κονταξάκη, με τον οποίο πήρε το δίπλωμά του με άριστα και πρώτο βραβείο, στα πλαίσια του μεταδιπλωματικού προγράμματος του Σύγχρονου Ωδείου.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Leo Brouwer, Ricardo Gallén, Rene Izquierdo, Dejan Ivanovic, Anthony Graham Devine, Duo Melis, Hubert Käppel, Αντιγόνη Γκόνη, κ.ά.). Έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία.

Φοιτά στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην τάξη Φούγκας του Θανάση Κουμεντέρη στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής. Είχε τη μουσική επιμέλεια της βραβευμένης παράστασης “Παραμύθι χωρίς Όνομα” του θεατρικού ομίλου του Κολλεγίου Αθηνών, προσαρμόζοντας τη μουσική επένδυση του Μάνου Χατζιδάκι. Τέλος, έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς κιθάρας στην Ελλάδα.

 

Πρόγραμμα

Antonio José: Sonata para guitarra / Αθανάσιος Κουμεντέρης: Μονόλογος 1 και 2 / Miklós Rózsa: Sonata op. 42 / Carlo Domeniconi: Toccata in Blue,  Schnee in Istanbul

 

Συναυλία λήξης του Εργαστηρίου Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΩΡΑ 20:30
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 4 €

Μέσα σε απολύτως εορταστικό κλίμα η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κλείνει τον -έκτο κατά σειρά- κύκλο σεμιναρίων του Εργαστηρίου Χάλκινων Πνευστών με την καθιερωμένη ετήσια συναυλία λήξης.
Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2017-18, οι συμμετέχοντες των εργαστηρίων είχαν την ευκαιρία να συνεργασθούν δημιουργικά με τους έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς των Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, να διδαχθούν από αυτούς και να απολαύσουν για μία ακόμα χρονιά τη χαρά της μουσικής σύμπλευσης μέσα από την ομαδική εργασία και τη γνωριμία με το ορχηστρικό ρεπερτόριο.
Αυτήν ακριβώς τη διάθεση επιδιώκουν να μεταδώσουν στο κοινό της συναυλίας τους, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε έργα μουσικής δωματίου για χάλκινα πνευστά.

Συμπράττει η Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου Φίλιππος Νάκας υπό τη διδασκαλία / διεύθυνση Μιχάλη Παπαπέτρου και με σολίστ τα μέλη της Ακαδημίας Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Μιλτιάδη Σαπουνά (κόρνο) και Χρήστο Εμεξεζίδη (τρομπέτα).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
DIRK BROSSÉ: Des sons Animés  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Swing low, Sweet chariot ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Τραγούδια και καντάδες (Μεταγραφή: Σπύρος Ρουβάς) MICHAEL KAMEN (1948-2003): Macarenas march brass ARTHUR BENJAMIN (γεν. 1961): Jamaican rumba JOHANN STRAUSS (υιός) (1825–1899): Radetzky swing (Διασκευή: Μιχάλης Μιχαλόπουλος) HENRY PURCELL: Σονάτα για Τρομπέτα και έγχορδα
CAMILLE SAINT-SAËNS:  Romance για κόρνο και ορχήστρα op. 36
KLAUS BADELT:  Μουσική από την ταινία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”, διασκευή για ορχήστρα εγχόρδων και κρουστά
JOHN WILLIAMS: Mουσική από τις ταινίες “Harry Potter” διασκευή για ορχήστρα  εγχόρδων
HOWARD SHORE: Moυσική από την ταινία “Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών”, Σουίτα για  ορχήστρα εγχόρδων και κρουστά