Συζήτηση με δύο Δαίμονες πριν την συμφωνία τους με τo Faust!

Πότε συνειδητοποιήσατε πως η μουσική είναι για σας κάτι παραπάνω από μια ασχολία απλά στον ελεύθερο σου χρόνο;

Η μουσική για μας δεν αποτελούσε τον ελεύθερο χρόνο! Μάλλον τα μαθήματα του σχολείου ήταν ο ελεύθερος  χρόνος και η μουσική ο κεντρικός άξονας της ζωής μας!

 

Πότε κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος σας. Τι διαφορές ή ομοιότητες έχει με τοςυ άλλους δύο.

Κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο από τη  MINOS EMI  UNIVERSAL. Περιέχει  περισσότερη αποκλειστικά  δική μας  μουσική, αλλά και κάποια τραγούδια για πρώτη φορά, τραγουδισμένα από εμάς. Σε σχέση με τις διασκευές που περιέχει θα σας δώσουμε ένα στίγμα κάνοντας την εξής ερώτηση: ‘’Τι θα συμβεί εάν η Lady Gaga και οι Abbα πάνε σε ένα ελλήνικο πανηγύρι;’

 

Ποιες είναι οι  μουσικές σας επιρροές; Υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι λειτουργούν ως πρότυπο για σας;

Γενικά οι String Demons βασίζονται σε τρείς πυλώνες για να διασκευάσουν,να συνθέσουν και να παίξουν: heavy metal, την κλασσική και την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Mας αρέσει η μουσική απαλλαγμένη από κάθε είδους ταμπέλα και γι΄αυτό οι μουσικές  μας  επιρροές είναι ατελείωτες!

 

Το είδος της μουσικής που έχετε επιλέξει με ποιο τρόπο επιδρά στην ψυχολογία σας;

Με τον ωραίοτερο και πιο αισιόδοξο και τρελό τρόπο που μπορεί να υπάρξει! Εκτός από τις φορές που «σκοτωνόμαστε» μεταξύ μας!!

 

Στην σημερινή Ελλάδα του «κοινωνικού πανικού» επιβιώνει ένας δημιουργός; Υπάρχουν οι δυνατότητες να επικοινωνήσει την τέχνη του;

Εάν ο δημιουργός αγαπάει  αυτό που κάνει και το κάνει με αλήθεια ψυχής και εργάζεται  πολύ σκληρά γι΄αυτό θα επιβιώσει ότι κι αν σημαίνει αυτό. Εμείς είμαστε γενικώς  ευχαριστημένοι γιατί είμαστε και δύο ενωμένα αδέλφια! Φυσικά και υπάρχουν δυνατότητες να επικοινωνήσεις  την τέχνη σου, αρκεί να είσαι ανοιχτός και διατεθειμένος να εργαστείς!

 

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

Λοιπόν, το Faust κάνει συμφωνία με τους Strings Demons!! Ερχόμαστε με πολλή φόρα από αρκετές εμφανίσεις σε Ελλάδα και στο εξωτερικό (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία , Κύπρο κλπ).

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου θα ανέβουμε στην σκηνή του Faust στο ωραιότατο Μοναστηράκι για ένα live με πολύ μουσική, ρυθμό, τρέλα,  τραγούδια, έγχορδα, εκπλήξεις και με πολύ-πολύ ανανεωμένο πρόγραμμα!! Σας περιμένουμε!!!

 

 

Πληροφορίες για την συναυλία των Strings Demon στο Faust  ΕΔΩ

H  σελίδα της συναυλίας στο facebook ΕΔΩ

Η σελίδα των Strings Demon στο fasebook ΕΔΩ