Εγκαίνια καλωσόρισμα στο «Μουσικό Εργαστήρι #Ρυθμοί»!

 

Με μουσικές, αφηγήσεις και πολλές ωραίες εκπλήξεις, οι #Ρυθμοί μας καλωσορίζουν στον τόσο όμορφο και ζεστό χώρο τους. Ένας νέος χώρος Μουσικής, Τέχνης και Πολιτισμών που κοσμεί τα Βριλήσσια.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στη Λ. Πεντέλης 14 στα Βριλήσσια, οι #Ρυθμοί γιορτάζουν την ίδρυσή τους και μας καλούν να γνωριστούμε, να συνομιλήσουμε με τους καθηγητές τους, να ακούσουμε ζωντανή μουσική από τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που διδάσκουν στους #Ρυθμούς και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά.

Στο πρώτο μέρος, στις 6.00 η εκλεκτή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη θα αφηγηθεί, θα «τραγουδήσει» καλύτερα, όπως μόνο εκείνη ξέρει ένα παραμύθι και θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Μη χάσετε την μοναδική ευκαιρία να ακούσετε τη Σάσα Βούλγαρη να αποκαλύπτει τους θησαυρούς της.

Η Παιδική Χορωδία των #Ρυθμών «Ρυθμωδία» με τον Μαέστρο της Δημήτρη Μπουζάνη θα κλείσουν το πρώτο μέρος της βραδιάς.

Στις 8.00 η Παιδική Χορωδία «Ρυθμωδία» θα ανοίξει το δεύτερο μέρος, όπου  καθηγητές των #Ρυθμών, αλλά και φίλοι μουσικοί θα γεμίσουν τους #Ρυθμούς μουσικές και χρώματα.                                                                     Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Πάνος Κανελλόπουλος, Τατιάνα Ζωγράφου, Λουκία Λουλάκη, Μελίνα Μακρή, Δημήτρης Μπουζάνης, Άγγελος Πολίτης, Μίνα Πολυχρόνου, Γιώργος Φράγκος.