Η παράσταση “ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ” δίνει προσκλήσεις στο Κοινωνικό Οργανισμό Βριλησσίων

 

Η εταιρία παραγωγής της παράστασης “Πέτρες στις τσέπες”,  ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα της ART AND PRESS.GR, αποφάσισε να διαθέσει διπλές προσκλήσεις στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων (σε συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα), που θα παιχτεί  σε επανάληψη λόγω μεγάλης επιτυχίας την Κυριακή 16 18 Σεπτεμβρίου  στις 21,00 στο Θέατρο “Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη”.

Ύστερα από δύο χρόνια μεγάλης επιτυχίας στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο Θέατρο Κιβωτός και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, το Πέτρες στις τσέπες του ηρχεται για 1 μοναδική παράστασεις στο Θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια. Ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

 

Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αγγελική Κοκκώνη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου

Σκηνικά: Μαγδαληνή Αυγερινού

Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη

Επιμέλεια Κίνησης: Σεσίλ Μικρούτσικου

Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης

Βίντεο: Όλγα Μπρούμα

Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Γαλάνη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σύρμω Κεκέ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου | Θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη”, Βριλήσσια

 

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 85 λεπτά

 

Εισιτήρια για την παράσταση προπωλούνται:

https://www.viva.gr/tickets/th eater/theatro-kivwtos/petres-s tis-tsepes-tou/

 

info@nkt.gr

www.nkt.gr

www.facebook.com/theatroneouko smou

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

Μαρία Τσολάκη

 

Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.