Η Στέλλα Μαρνελάκη μας μιλά για την νέα της δισκογραφική δουλειά!

 

Ποσά χρόνια είσαι στο τραγούδι; Πες μας την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της καριέρας σου; Πως ξεκίνησες το τραγούδι;

Από πολύ μικρή κατάλαβα ότι αυτό που μου άρεσε να κάνω ήταν να τραγουδάω! Είναι μαγεία για μένα και ο τρόπος να εκφράζω κάθε μου συναίσθημα! Έχω μια πορεία τουλάχιστον 20 χρονών στο χώρο. Ξεκίνησα από το παραδοσιακό τραγούδι. Λόγω της καταγωγής μου τα ακούσματα μου ήταν περισσότερο παραδοσιακά, νησιώτικα και κρητικά. Στην πορεία άρχισα να ασχολούμαι και με άλλα είδη τα οποία με κέρδισαν και συνεχίζουν να με προκαλούν και να με φλερτάρουν!

Η καλύτερη στιγμή της καριέρα μου θα έλεγα πως ήταν η ηχογράφηση της πρώτης μου προσωπικής δουλειάς με τίτλο “ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΧΩ ΨΥΧΗ”.  Όλη αυτή η δημιουργικότητα  οι επαφές μου με τους συντελεστές στο στούντιο μου έδωσε μεγάλη χαρά και πολλές εμπειρίες που θα με συνοδεύουν για όλη τη υπόλοιπη καριέρα μου!

Μια από τις χειρότερες μου στιγμές ήταν όταν αναγκάστηκα να διακόψω την ηχογράφηση του cd μου για αρκετό διάστημα λόγω της απώλειας του αδελφού μου.  Έκανα πολύ καιρό να επανέλθω ψυχικά και να τελειοποιήσω αυτό που ξεκίνησα.

Οικογένεια η καριέρα ;

Και τα δύο. Γιατί όχι; Νομίζω ότι αν είσαι προσγειωμένο άτομο που ξέρει να οργανώνεται σωστά και να έχει δίπλα του ανθρώπους που ξέρουν να κρατούν ισορροπίες και να έχουν κατανόηση δεν υπάρχει πρόβλημα να πετύχεις και στα δυο!

Ψυχή σαν φωτιά ο τίτλος του δίσκου σου μας δηλώνεις κάτι με αυτό ;

Ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος! Με κεφράζει απόλυτα και γι’ αυτό τον λόγο το διάλεξα σαν τίτλο στην νέα μου δουλειά!

Ξεχωρίζεις κάποιο τραγούδι του δίσκου σου περισσότερο από τα υπόλοιπα ;

Όλα τα τραγούδια τα αγαπώ πολύ. Τα θεωρώ σαν παιδιά μου. Κι όπως ο καθένας στα παιδιά του δεν κάνει διακρίσεις, δεν θάθελα να κάνω ούτε κ εγώ!

 

Πιστεύεις ότι υπάρχει κρίση στον καλλιτεχνικό τομέα ; Και αν ναι γιατί αυτή την εποχή αποφάσισες να κανείς μια ολοκληρωμένη δουλειά και όχι ένα single όπως όλοι οι συνάδελφοι σου;

Πάντα θέλω όταν κάνω κάτι να είναι ολοκληρωμένο! Δε θα ήθελα να παρουσιάσω μόνο ένα single που τώρα συνηθίζεται.   Ένας λόγος που άργησα ήταν κι αυτός. ότι υπάρχει κρίση, υπάρχει, αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου την απόφασή μου.


Ένα τραγούδι ξεχωρίζει για τη μουσική η το στίχο ; Τι σε κερδίζει πρώτα εσένα από αυτά τα δυο ;

Νομίζω ότι και τα δυο  είναι εξίσου σημαντικά! Ο περισσότερος κόσμος σήμερα δίνει μεγάλη σημασία και στα δυο. Κι γι’ αυτό και πρέπει ν είμαστε πολύ επιλεκτικοί στις επιλογές μας!