Ι. Κακογιάννη: Θεατρικό έργο μυστηρίου-τρόμου του Ν. Μπουτεράκου (βίντεο-προσκλήσεις)

Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22
Παρασκευή 27, Σάββατο 28, Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στις 21:30
Η θεατρική ομάδα “Alitexnes” παρουσιάζει το θεατρικό έργο μυστηρίου-τρόμου “Μια ανάσα ζωής” του Νεκτάριου Μπουτεράκου. Μια ιστορία που περιπλέκεται γύρω από την έννοια της ζωής, του θανάτου και της πίστης. Πίστη στο Θεό, πίστη στη φύση, πίστη στον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι το ταξίδι ενός ήρωα που έχει καταπνίξει βαθιά μέσα του κάθε είδους συναισθήματα τα οποία στο τέλος γίνονται χείμαρρος και πνίγουν τον ίδιο κι όσους στέκονται γύρω του.
Το έργο διακρίθηκε με τη δεύτερη θέση στο 2ο Athstage Festival Κάλβου-Καλαμπόκη στην Αθηναϊκή σκηνή τον Ιούλιο 2015 και ήταν πρώτο στην προτίμηση του κοινού.

 

 

Περίληψη
Μια βροχερή νύχτα ο Φαίδων με την εγκυμονούσα γυναίκα του Μίνα χτυπούν την πόρτα μιας αλλόκοτης οικογένειας σε ένα απομακρυσμένο χωριό, ύστερα από ατύχημα λόγω της καταιγίδας. Η οικογένεια αυτή αποτελείται από τον πατριάρχη Μιχαήλ, την προκλητική κόρη του Στέλλα και τον ιδιόμορφο, λιγομίλητο γιο του, Μάχο. Η φιλοξενία του Μιχαήλ είναι απλόχερη αλλά από την πρώτη στιγμή η ατμόσφαιρα φαίνεται ηλεκτρισμένη. Τον πάγο και την αμηχανία αυτής της συναναστροφής σπάει ένα ακόμα ατύχημα. Μια μάνα χτυπάει την πόρτα του Μιχαήλ, κρατώντας στα χέρια της τη μισοπεθαμένη κόρη της, Ανθή. Στα μάτια του Φαίδωνα η Ανθή είναι νεκρή αλλά προς μεγάλη του έκπληξη το κορίτσι κατεβαίνει ζωντανό από τη σοφίτα του Μιχαήλ ύστερα από λίγη ώρα.

IMG_9438 Maxos

 

 

 

 

 

 

Copy of Copy of Copy of Copy of Μια ανάσα ζωής

 

Συντελεστές
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Μπουτεράκος
Ενδυματολόγος: Μάγδα Καλέμη
Μακιγιάζ: Ματίνα Τσάκαλη
Ειδικές Κατασκευές: Αθανάσιος Βούρβος
Οργάνωση Παραγωγής: Αλεξάνδρα Ξύδα
Θεατρική ομάδα “Alitexnes”
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ήρα Δαμίγου, Βαγγέλης Δισλάκης, Ασπασία Πάστρα, Βασίλης Βούνος, Μάρκος Βρεττάρος, Λεμονιά Αντωνάτου, Μαργαρίτα Κούβελα, Αννα Κοντονίκα 
Για τις προσκλήσεις στείλτε  το όνομά σας στο email info@artandpress.gr .
Πληροφορίες:
Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22
Παρασκευή 27, Σάββατο 28, Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στις 21:30
ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ
του Νεκτάριου Μπουτεράκου
Θεατρική ομάδα “Alitexnes”
 
Αίθουσα: Ειδικά διαμορφωμένος υπόγειος χώρος
Διάρκεια: 90΄(χωρίς διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, γενική είσοδος
                            10 ευρώ, μειωμένο (Μαθητικό/ Φοιτητικό/ Νεανικό (έως 26 χρονών)/ Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας ΟΑΕΔ/ ΑΜΕΑ / Κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας Club IFA (Γαλλικού Ινστιτούτου)/ Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ)/ Κάτοχοι Κάρτας Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Ακαδημίας Αθηνών/ Κάτοχοι Κάρτας ΟΛΜΕ/ ΟΙΕΛΕ/ Μέλη ΟΤΟΕ/άνω των 65)

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78

Τηλ.: 210 341 8550
Φαξ: 210 341 8570