ΠΑΛΑΤΙΝΟ Rooms & Apartments

PALATINOΤο Palatinο Rooms & Apartments είναι το νέο στολίδι της Τρίπολης. Σε προνομιακή θέση, εξασφαλίζει ησυχία, θέα και ταυτόχρονα άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, καθώς επίσης και τη μοναδική Palatino Suite. Πολυτελές και φιλόξενο, μ
ε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε είδους επισκέπτη, όπως επισκέπτες αναψυχής, επαγγελματίες και οικογένειες. Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος που θα σας φέρει στα μέρη μας, σας προσκαλούμε να βιώσετε την ιδιαίτερη εμπειρία της φιλοξενίας μας!

Το Palatino Rooms & Apartments ανήκει στην ΤΕΧΝΟΤΟΥΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και λειτουργεί από το 2010 στην Τρίπολη. Σχεδιάστηκε με στόχο να εξασφαλίσει για τον επισκέπτη ένα οικείο περιβάλλον, υψηλών λειτουργικών και αισθητικών προδιαγραφών. Προσφέρει ποικιλία επιλογών, καθώς περιλαμβάνει δωμάτια, διαμερίσματα και την μοναδική σουίτα Palatino, για διαμονή έξω από τα καθιερωμένα. Παρέχει εξαιρετικό σε ποικιλία και ποιότητα πρωινό σε ειδικό κλειστό χώρο ή σε ανοιχτή βεράντα, ιδιόκτητο παρκινγκ φυλασσόμενο όλο το εικοσιτετράωρο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ή εκδηλώσεων και πολλές άλλες παροχές. Ανάμεσα σ’ αυτές, η καινοτομία λειτουργίας μικρής δανειστικής βιβλιοθήκης με μουσειακό σκέλος και εξαιρετικές εκδόσεις, και αναγνωστηρίου.

Tο PALATINO ROOMS & APARTMENTS έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσει κάθε είδους επισκέπτη, όπως ταξιδιώτες αναψυχής, οικογένειες αλλά και επαγγελματίες. Γι΄αυτό σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμονής που καλύπτουν όλα τα γούστα και κυρίως όλες τις ανάγκες. Επιλέξτε ανάμεσα στα κομψά δωμάτιά μας, τα ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και Junior Suites.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δνση: Πολυβίου 2, Τρίπολη, Αρκαδία, T.K. 22100
Tηλ. : 2710 241937-8
Fax : 2710 241939
E-mail : info@palatino-tripolis.gr
Website: www.palatino-tripolis.gr

Loading picture...