«  2ος  κύκλος  διαλέξεων Ανοικτού  Πανεπιστημίου  Κύπρου »   Ομιλία του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη

 

Η Κυπριακή Εξωτερική Πολιτική

Σκέψεις και Προβληματισμοί

 

στο Σπίτι της Κύπρου
Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στις 6:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Σύνταγμα,  εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, με θέμα Η Κυπριακή Εξωτερική Πολιτική: Σκέψεις και Προβληματισμοί.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Σωκράτης Κάτσικας και το μέλος του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», Πρόεδρος Δ.Σ. του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.) Δρ Ηρακλής Ζαχαριάδης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον 2ο κύκλο της «Σειράς Διαλέξεων Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου», που συνδιοργανώνεται από το Σπίτι της Κύπρου, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδος και πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας και γόνιμης σύμπραξης των τριών φορέων με στόχο την ανάδειξη θεμάτων εκπαιδευτικού, πολιτιστικού, ιστορικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος που αφορούν στην Κύπρο.

 

24 Απριλίου 2018