Η ΕΚΠΛΗΞΗ 8, η ετήσια έκθεση του artAZ για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5-8 Οκτωβρίου στο χώρο ΓΗ Κ44 στο Γκάζι.

 

Ξεκινήσαμε να ανεβάζουμε τα έργα της έκθεσης online και θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε νέα έργα καθημερινά μέχρι τα εγκαίνια της ΕΚΠΛΗΞΗ 8, την Πέμπτη 5/10/2017 – μέχρι τότε μπορείτε να μας επισκέπτεσθε τακτικά και να βλέπετε τις νεες αφίξεις.

 

Μπορείτε να δείτε τα έργα στη σελίδα της έκθεσης, πατώντας ΕΔΩ.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι φέτος ΔΕ θα δεχτούμε προκρατήσεις σε κανένα στάδιο της έκθεσης. Μπορείτε όμως, όπως πάντα, να μας στείλετε email στο info@artaz.gr με τους κωδικούς των έργων της επιλογής σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που είναι διαθέσιμα μετά το τέλος της έκθεσης.  Και σε αυτήν την περίπτωση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας – σας συστήνουμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο σε περίπτωση που κάποιο έργο σας ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει αριθμητικό όριο σε αυτο το στάδιο – μπορείτε να σημειώσετε όσα έργα θέλετε.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου ΕΔΩ.

 

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και σας περιμένουμε στα εγκαίνια της έκθεσης, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, στο ΓΗ Κ44, Κωσνταντινουπόλεως 44 στο Γκάζι.
Αλεξάνδρα Κολλάρου & η ομάδα της ΕΚΠΛΗΞΗΣ.