Φαντασίας

Assassin’s Creed: Οι Τελευταίοι Απόγονοι

Assassin's Creed: Οι Τελευταίοι ΑπόγονοιΤίτλος Assassin’s Creed: Οι Τελευταίοι Απόγονοι
Συγγραφέας Matthew J. Kirby
Μεταφραστής Κωνσταντίνος Μίσσιος
Επιμελητής Ευανθία Ροδοπούλου
ISBN 978-960-605-139-5
Barcode 9789606051395
Τιμή με ΦΠΑ 14.35 €
Σελίδες 328
Κατηγορία Ξένη πεζογραφία
Format Paperback
Μέγεθος 140 x 205
Χώρα προέλευσης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Θεματολογία Young adult – Videogames – Fantasy

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΔΙΟΠΤΡΑ | https://www.dioptra.gr/el/

Περιγραφή Βιβλίου
Tίποτα στη ζωή του Όουεν δεν ήταν εντάξει από τη στιγμή που ο πατέρας του πέθανε στη φυλακή, κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που ο Όουεν είναι σίγουρος πως δεν διέπραξε. Ο Μονρό, ο υπεύθυνος ηλεκτρονικών υπολογιστών στο σχολείο του, ίσως μπορεί τελικά να δώσει στον Όουεν τα μέσα για να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του, προσφέροντάς του την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το Άνιμους, μια συσκευή που επιτρέπει στους χρήστες της να εξερευνήσουν γενετικές μνήμες βαθιά κρυμμένες μες στο ίδιο τους το DNA. Όσα ακολουθούν, όμως, επιφυλάσσουν για τον Όουεν απρόσμενες εξελίξεις. Κατά τη διάρκεια μιας προσομοίωσης
ανακαλύπτει την ύπαρξη ενός αρχαίου, πανίσχυρου αντικειμένου που όλοι θεωρούσαν από καιρό χαμένο. Πρόκειται για την Τρίαινα της Εδέμ. Δύο μυστικές οργανώσεις είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν αυτό το τεχνούργημα – η Αδελφότητα των Ασασίνων και το Τάγμα των Ναϊτών. Ο Όουεν δεν αργεί να καταλάβει πως ο μόνος τρόπος για να σώσει τη ζωή του είναι να βρει το κειμήλιο πρώτος.
Με την καθοδήγηση του Μονρό, ο Όουεν και μια ομάδα άλλων εφήβων εισχωρούν σε μια μνήμη που μοιράζονται όλοι στο DNA τους: τις ταραχές της επιστράτευσης του 1863 στη Νέα Υόρκη. Ο Όουεν και οι σύντροφοί του θα δοκιμαστούν σκληρά στους βίαιους δρόμους της πόλης και οι εφιαλτικές εμπειρίες τους από το παρελθόν θα έχουν τρομερές συνέπειες στο παρόν.
Βασισμένο στο best seller βιντεοπαιχνίδι Assasin’s Creed.
Σχετικά με το Συγγραφέα Matthew J. Kirby
Ο Μatthew J. Kirby γεννήθηκε στη Γιούτα και μεγάλωσε στο Μέριλαντ της Καλιφόρνιας και στη Χαβάη. Στο πανεπιστήμιο σπούδασε Ιστορία κι έπειτα συνέχισε τις σπουδές του στην Ψυχολογία. Για δέκα μήνες κάθε χρόνο δουλεύει στην εκπαίδευση και τους υπόλοιπους γράφει. Εκείνος και η γυναίκα του ζουν στη Βόρεια Γιούτα.