Πάνος Μαλικούρτης: ” Το Grease από μόνο του είναι μια μεγάλη συνταγή επιτυχίας!”

Για ακόμη μια σεζόν σε βλέπουμε σε ένα πολύ πετυχημένο μιούζικαλ.  Μίλησε μας για το ρόλο σου. Κοινά και διαφορές που ίσως προκύπτουν με τη προσωπικότητα σου.

 

 Φέτος για δεύτερη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που αγαπώ, εμπιστεύομαι και θαυμάζω ,τον Δημήτρη Μαλισσόβα! Όταν μου έγινε η πρόταση για το Grease λοιπόν δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη! Πόσο μάλλον όταν και εγώ ο ίδιος στη προσωπική μου ζωή, είμαι λες και έχω βγει από το συγκεκριμένο μιούζικαλ! Ο Σόννυ τον οποίο υποδύομαι είναι ένας από τους Thunder birds (T Birds) και έχει πολλά κοινά μ’ εμένα, γι’ αυτό και εγώ έχω βάλει πολλά στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα σε εκείνον! Ομολογώ ότι το να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή ως Σόννυ είναι ότι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει ως τώρα! Το ευχαριστιέμαι πραγματικά και περνάω καλά!

 

Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς και με άλλα είδη θεάτρου ή σε κερδίζει αποκλειστικά το μιούζικαλ;

 

 Εννοείτε ότι θα με ενδιέφερε αγαπώ όλα τα είδη θεάτρου, αλλά το μιούζικαλ είναι αυτό που πάντα ξεχώριζα και ήθελα να κάνω ! 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό επιτυχίας στη συγκεκριμένη παράσταση;

 Το Grease από μόνο του είναι μια μεγάλη συνταγή επιτυχίας! Είναι ένα ποπ μιούζικαλ με χορό τραγούδι και χιούμορ! Μπορεί να μην είναι Μπρεχτ αλλά σίγουρα θα περάσεις καλά  Είναι απ’ τα έργα που θα σε κάνουν να γελάσεις, να τραγουδήσεις τους ρυθμούς του και σίγουρα θα θελήσεις να σηκωθείς απ’ τη θέση σου να χορέψεις ! 

 

Μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια;

 

Δεν μου αρέσει να συζητώ για πράγματα πριν έρθει η ώρα τους! Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έρχονται όμορφα πράγματα, για τα οποία ανυπομονώ!

 

 

θα έφευγες στο εξωτερικό σε μια ενδεχομένως ενδιαφέρουσα πρόταση;

 

 Ναι, νομίζω μια ενδιαφέρουσα πρόταση όσον αφορά το θέατρο ή ακόμα και τον κινηματογράφο που αγαπώ εξίσου πολύ, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ!

Οι φωτογραφίες είναι του Πάνου Γιαννακόπουλου.

Πληροφορίες για την παράσταση Grease  στο Passport Μusic Theatre ΕΔΩ

 

 

Επιμέλεια συνέντευξης Βαλεντίνος Τσίλογλου