Μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά των Βριλησσίων και των γειτονικών δήμων!

Αν πιστεύετε ότι το παιδί σας έχει τις φωνητικές δυνατότητες να ανταποκριθεί σε μια παιδική χορωδία υψηλών στόχων παρακινείστε τα παιδιά σας να συμμετάσχουν στις ακροάσεις του Μουσικού Εργαστηρίου #Ρυθμοί. Ο εξαιρετικός Μαέστρος και δάσκαλος Δημήτρης Μπουζάνης διευθύνει την Παιδική Χορωδία των #Ρυθμών, κάθε Παρασκευή στις 8 το βράδυ. Δώστε τα παιδιά σας τη χαρά της συμμετοχής στην χορωδία των #Ρυθμών. Σας υποσχόμαστε ένα μουσικό ταξίδι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Για αγόρια και κορίτσια από 8 έως 14 χρόνων.

 

Η σελίδα του Ωδείου στο facebook   https://www.facebook.com/rythmoi/?pnref=story

Διεύθυνση : Λ. Πεντέλης 14. Τηλ: 2106857901

 

Bιογραφικό του μαέστρου, συνθέτη και δασκάλου Δημήτρη Μπουζάνη

Ο Δημήτρης Μπουζάνης (γενν. Αθήνα) σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986, και διεύθυνση χορωδίας στην Ουγγαρία με υποτροφία του ινστιτούτου Kodaly, απ’ όπου αποφοίτησε το 1989. Στην τριετία που ακολούθησε διετέλεσε λέκτορας μουσικοπαιδαγωγικών συστημάτων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αίθουσα μουσικής
Αίθουσα μουσικής

Το 1992, συνέχισε τις σπουδές του στην Μουσική Ακαδημία του Μονάχου απ’ όπου αποφοίτησε με δίπλωμα διεύθυνσης χορωδίας το 1996. Έχει διατελέσει βοηθός μαέστρου (Hans Martin Schneidt) στην Bach Chor του Μονάχου και μόνιμος μαέστρος  με τη χορωδία ars musica και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μονάχου. Έχει δώσει πολλές συναυλίες ως διευθυντής χορωδίας και ορχήστρας στην Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία με έργα των Ορφ, Μότσαρτ, Χάυντν, Μπαχ, Μπραμς, Ζιμανόφσκι, Γιάνατσεκ, Στραβίνσκι, κ.ά. Με τη χορωδία Biblischor κατέκτησε το Α΄ βραβείο καλύτερης χορωδίας το 1998 και το Α΄ βραβείο καλύτερου μαέστρου στο διαγωνισμό Hessen Chorwettbewerb το 2000. Επίσης είναι Διευθυντής Χορωδίας Ενηλίκων του  Μεγάρου Μουσικής, του Ο.Τ.Ε. και του Ωδείου Αθηνών.

 

To 2000 τιμήθηκε με το βραβείο Händel Ring, στην τελετή λήξης του Bach Festival στο Schwerin, για την πρώτη εκτέλεση της Missa Brevis του Janos Vaida, με τη χορωδία ars musica chor.

Ο καταπληκτικός χώρος υποδόχής του Ωδείου
Ο καταπληκτικός χώρος
υποδόχής του Ωδείου

 

Παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολείται με μουσική διδασκαλία  και σύνθεση στο Θέατρο σε παραστάσεις, όπως  «Μάμμα Μια», « Ας ερχόσουν για λίγο»  και στην παιδική παράσταση  «Ωραία Κοιμωμένη».