ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΑΔΡΙΑΝΟΣ του Χρήστου Λιακόπουλου (Προσκλήσεις)

Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας στο email proskliseis@artandpress.gr και κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση.
ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΔΩ
Χώρος πολιτισμού & τεχνών,Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος,Κεραμεικός.
Παραστάσεις: Σαβ.,Κυρ. 21.00 Διάρκεια παράστασης : 65′ Τιμή εισητηρίου:10 ευρώ.
Για ανέργους,φοιτητές και ατέλειες: 7 ευρώ. Τηλ.επικοινωνίας:6931487409    
Σκηνοθεσία:ΧρήστοςΛιακόπουλος, Αναστασία Μαρκουτσά Φωτισμοί:Αναστασία Μαρκουτσά,Σπύρος Παπαδημητρίου Κοστούμι:Μίκα Πανάγου Επιμέλεια μουσικής:ΧρήστοςΛιακόπουλος Επεξεργασία ήχου: Σπύρος Αραβοσιτάς Φωτογραφίες: Γιάννης Βότσαρης Δημιουργια και επιμέλεια εικαστικών: Τζουλιάνα Νίκα Κατασκευή κοστουμιού:Βάνια Αλεξάντροβα.            Στο ρόλο του Αδριανού: Χρήστος Λιακόπουλος
Ο μονόλογος αυτός αφορά στην ταραχώδη-περιπετειώδη ζωή ,του μεγάλου φιλέλληνα και λάτρη του Ελληνικού πνεύματος, αυτοκράτορα Αδριανού.
Είναι ένας συνδυασμός ιστορικών και φανταστικών γεγονότων που στοχεύει στο να καταδείξει πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις ίδιες ανάγκες ,τους ίδιους φόβους και τις ίδιες επιθυμιες!
Μεγαλώνουμε σε οικόγενειες με ελλείψεις και ελαττώματα,παθιαζόμαστε να πετύχουμε υψηλούς στόχους (για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε) και όταν το πετύχουμε πιστεύουμε πως είμαστε παντοδύναμοι θεοί. Ακολουθούν τότε, τα χτυπήματα της μοίρας, που  μας προσγειώνουν απότομα και  μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πως το μονο που έχουμε πραγματικά ανάγκη,μέχρι το τέλος μας, είναι να αγαπηθούμε βαθιά και απόλυτα!