Θέατρο Λύχνος : Ο Δαίμονας Της Λογικής Του (ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ)

Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας στο email proskliseis@artandpress.gr και καερδίστε μαι διπλή πρόσκληση.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είδος: Ψυχολογικό Θρίλερ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 10€ – φοιτητικό 8€ – Ατέλειες, Άνεργοι 5€
Κείμενο/Σκηνοθεσία: Θωμάς Αντωνάτος
Παίζουν οι: Ειρήνη Πολυδώρου, Δημήτρης Σπαθής,
Σάββας Σωτηρόπουλος
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Βαγγέλης Τσαρούμης
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Αρκομάνης
Γραφικός σχεδιασμός: Νίκος Κυριακόπουλος
Επιμέλεια σκηνικών / κουστουμιών: Θωμάς Αντωνάτος

https://drive.google.com/file/d/0B_J5TvQmjhtBOG5LWHRYWngzRHc/view
Παραγωγή: 3Dmapping.gr
Ο Δαίμονας Της Λογικής Του

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από την Πέμπτη 27 Απριλίου και κάθε Πέμπτη και Κυριακή, για 10 παραστάσεις, στις 9 μμ, στο θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού, στο Γκάζι (Χαλκιδικής 83) , Θα παίζεται το ψυχολογικό θρίλερ «Ο Δαίμονας Της Λογικής Του». Σε κείμενο και σκηνοθεσία του Θωμά Αντωνάτου, με τους Ειρήνη Πολυδώρου, Δημήτρη Σπαθή και Σάββα Σωτηρόπουλο, σε παραγωγή του Βαγγέλη Τσαρούμη και της 3Dmapping.gr.

Μέσα σε ένα στιλιζαρισμένο σκηνικό εποχής, με έντονες αντιθέσεις φωτός και σκιάς, η παράσταση ταλαντεύεται μεταξύ ενός κινηματογραφικού θρίλερ και ενός ψυχολογικού θεάτρου δωματίου. Η απροσδόκητη πλοκή, οι εσωτερικές αναζητήσεις και το συνταρακτικό φινάλε ,θα προβληματίσουν τον θεατή φέρνοντάς τον στην θέση να αναρωτηθεί «Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο δαίμονας της λογικής Του». Μια πρωτοποριακή ιδέα που θα αφήσει το στίγμα της σε όποιον την παρακολουθήσει.

Το έργο διαδραματίζεται σε δύο δωμάτια, μια εποχή, όπου τα πράγματα, έμοιαζαν πιο απλά στο φώς, άλλα έκρυβαν πολλά στο σκοτάδι τους. Ο Λούσιαν Μπλέικ, ένας νέος, μεγαλωμένος, μόνο από την αυστηρή και καθολική μητέρα του Μαλίντα , εμφανίζει μια δαιμονική, ψυχοσωματικά ακραία συμπεριφορά, που παραπέμπει στο φαινόμενο του δαιμονισμού. Η Μαλίντα, αντίθετα με τα πιστεύω της, θα εμπιστευτεί τον γιό της σε έναν, ιδιαίτερο, ψυχίατρο, που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τον Βίκτωρ Μπλάντγουορθ. Ο Βίκτωρ κρύβει την αλήθεια του, καλά μέσα στα σκοτάδια του. Η Μαλίντα, αναζητάει τον έλεγχο και την πίστη. Ο Λούσιαν , ορίζει το παιχνίδι. Οι τρείς τους θα αναπτύξουν σχέσεις ελέγχου, αντίθεσης και εκδίκησης.

Το έργο ακροβατεί μεταξύ λογικού και παράλογου. Φυσικού και μεταφυσικού. Θεού και ανθρώπου. Ένα ψυχολογικό Θρίλερ για έναν δαίμονα που δεν ησυχάζει ποτέ όσο σκεφτόμαστε αλλά πάντα κάποιος τον αναζητεί. Μήπως θα τον αναζητούσες και εσύ;