Θ. VAULT: “HOMO GALACTICUS” ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ)

Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας στο email proskliseis@artandpress.gr και κερδίστε από 3 διπλές προσκλήσεις για κάθε παράσταση από Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και κάθε Τετάρτη  (9,15 μ.μ.).

H SCI/FI αιματηρή, κωμωδία έρχεται στο θέατρο Vault: Στα 3100μΧ, στον πλανήτη Αφοδεύτικον, ζει ο Ηomo Galacticus (το επόμενο είδος ανθρώπου μετά τον Homo Sapiens Sapiens, που δημιουργήθηκε εργαστηριακά από τον δρα Σεόθ). Δικτάτορας είναι η Όμπερον, που δίνει καθημερνά το χάπι της χαράς στους Homines Galactici, προκειμένου να τους ελέγχει. Κάποια στιγμή, 3 homo g. σταματούν την χρήση των χαπιών και επαναστατούν εναντίον της Όμπερον, ανατινάζοντας το εργοστάσιο παραγωγής του χαπιού. Η εξουσία της Όμπερον κινδυνεύει καθώς υπάρχουν αποθέματα χαπιού μόνο για τρεις ημέρες και μετά θα επικρατήσει χάος, εφόσον ο homo g. (χωρίς τη χορήγηση του χαπιού) θα βγει εκτός ελέγχου. Η Όμπερον καταφεύγει στη Γη, όπου την ακολουθεί η αρχηγός των επαναστατών (Δάντελ). Στη Γη πλέον ανατρέπονται πολλά δεδομένα καθώς οι δυνάμεις τους εξασθενούν. Εκεί βρίσκονται αντιμέτωπες σε μία «μάχη» επικράτησης του «καλού» και του «κακού».

Συντελεστές

Συγγραφέας :Σταματία  Καγκελάρη , Δημήτρης Μαμιός , Διονυσία Στοαντζίκη

Σκηνοθεσία: Σταματία Καγκελάρη, Δημήτρης Μαμιός

Μουσική:Rita Mosss

Σκηνικά-Κουστούμια: Mελίνα Αναλυτή,Μαρουσώ Μαρινοπούλου

Επιμέλεια Κίνησης: Φρύνη Βρεττού

Video art: Αλέξανδρος Κορομηλάς

Φώτα: Παύλος Μαυρίδης

Αφίσα:Αλίκη Ροϊδάκη

Κόμιξ:Διονύσιος Φάκος

Ερμηνεύουν: Εύα Ανδρονικίδου, Στέλιος Γιαννακός, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Ιωσηφίδης,Διονυσία Στοαντζίκη

Ημέρες παράστασης: Τετάρτη και Πέμπτη 9,15 μ.μ..

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας – Διονυσία Στοαντζίκη, Δημήτρης Μαμιός, Σταματία Καγκελάρη- ήρθαμε κοντά κατά τη διάρκεια της φοίτησής μας στη σχολή «Π. Βεάκη».

Το έργο μας (Homo Galacticus):

Ξεκινήσαμε να γράφουμε το έργο το 2012 και το εντάξαμε σε μακρινό μελλοντικά χωροχρονικό πλαίσιο, με πολλά στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Γενικώς, η παράσταση επιλέγουμε να έχει αισθητική sci-fi. Το έργο μας επιλέχθηκε και πρωτοπαρουσιάστηκε στο διαγωνιστικό φεστιβάλ Scratch Nights του Bob Theatre Festival το Μάιο του 2016, όπου έφτασε στους τελικούς και βγήκε πρώτο από στη ψηφοφορία του κοινού.

Inferno (Όνομα Ομάδας):

Προκειμένου να γράψουμε και να ολοκληρώσουμε το συγκεκριμένο έργο έχουμε περάσει πραγματικά από τα βασανιστήρια της Κολάσεως του Δάντη, όπερ σημαίνει και το όνομά μας στα Λατινικά (Inferno= Κόλαση). Ελπίζουμε μετά από το Καθαρτήριο, να βρεθούμε και στον Παράδεισο.

HOMO Galacticus Live/Party