Απεργία! – Στο πόδι όλη η χώρα! [Βίντεο & Φωτο]" /> Απεργία! - Στο πόδι όλη η χώρα! [Βίντεο & Φωτο] - Art & Press Απεργία! – Στο πόδι όλη η χώρα! [Βίντεο & Φωτο]"/>
Please enable JS

Όλες οι αναφορές, οι πληροφορίες, οι μαρτυρίες, οι αναρτήσεις, το επιτόπιο ρεπορτάζ, συγκλίνουν σε μία διαπίστωση:

Τίποτα δεν ήταν ικανό να εμποδίσει τεράστιες μάζες διαδηλωτών να πλημμηρίσουν το κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, όλης της Ελλάδας, στο πλαίσιο της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στις μεταφορές, στην εκπαίδευση.

https://19b75dd88452bec42a84d2f8150e3b73.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Ο συγκοινωνιακός αποκλεισμός που επέβαλλε η αστυνομία, μετά από κυβερνητική εντολή, στο κέντρο της Αθήνας, με το κλείσιμο των σταθμών του μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, Μοναστηράκι και Ευαγγελισμό, απέτυχε παταγωδώς.

Πολύ πριν το προκαθορισμένο αγωνιστικό «ραντεβού» το μεσημέρι, ανυπολόγιστος αριθμός διαδηλωτών είχε ήδη πλημμυρίσει το κέντρο της πρωτεύουσας.

«Μια μεγάλη λαοθάλασσα έχει κατακλύσει την Αθήνα», ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά από τα μεγάφωνα της απεργιακής συγκέντρωσης στα Προπύλαια. 

«Απάντηση στα fake news, η έγκυρη ενημέρωση»

Η Πανεπιστημίου, η Ομόνοια, η Ακαδημίας, η Σταδίου, τα πεζοδρόμια είναι πλημμυρισμένα κόσμο. 

Τα μαθητικά μπλοκ καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Ανάλογη είναι η εικόνα που έρχεται από την Θεσσαλονίκη.

Σωματεία εργαζομένων, φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί, συλλογικότητες και χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν το Άγαλμα Βενιζέλου, με κεντρικό σύνθημα: «Εσείς μετράτε κέρδη ή ζημιές και εμείς ανθρώπινες ζωές».Play Video

Στην Πάτρα, ήδη τα τοπικά ΜΜΕ συμφωνούν με πρωτοσέλιδα, ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων.

VideoTags: 8 Μάρτη, απεργία, ειδήσεις τώρα, συγκεντρώσεις, Τέμπη

https://tvxs.gr/news/ellada/apergia-sto-podi-oli-i-xora