Please enable JS

Κριτική από την Ηλέκτρα Νικολαίδου!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ…ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΩΡΩΠΟΣ

στο θέατρο NOUS

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία, ανατρεπτική και με γεύση αισιοδοξίας !!!

Στις μέρες που ζούμε τις γεμάτες δύσκολες ειδήσεις, αξίζει να περάσεις δύο ευχάριστες γεμάτες πηγαίο γέλιο ώρες με εύστοχα κωμικά καθημερινά αστεία που σου ελαφρύνουν την ψυχή!!!

Μικρές στιγμές από την καθημερινότητα ενός  αστυνομικού τμήματος, που σε κάνουν με τα απρόοπτα της δουλειάς τους, με την ευφυΐα τους και την απίστευτη χημεία τους να ξεκαρδίζεσαι!!!

Το έργο μοιάζει με αριστοφανική κωμωδία , αφού σε μεταφέρει σε ένα ανατρεπτικό περιβάλλον της καθημερινότητας, μετά από σειρά  γεγονότων,  προτείνει ένα  λυτρωτικό τέλος κάνοντας ένα κλείσιμο ελπιδοφόρο!

Οι ηθοποιοί που υποδύονται τους αστυνομικούς είναι καταπληκτικοί!

Κώστας Αποστολάκης και Σπύρος Πούλης παίζουν με την ψυχή τους με όλο τους το σώμα και με ευρηματική δεξιοτεχνία τους ρόλους τους!

Ο νέος ηθοποιός  της παράστασης Αντώνης Καλομοιράκης είναι απίθανος και πολλά υποσχόμενος στο θεατρικό σανίδι. Οι Μάνος Πιντζης και Χριστόφορου ολοκληρώνουν την ιστορία του έργου υποδυόμενοι ένα σπαρταριστό ζευγάρι εντελώς σουρεάλ που μέσα από διάφορα απρόοπτα δίνουν ενσταντανέ γέλιου .

Ο Τάσο Ιορδανιδης καθόλου τυχαία δεν επέλεξε να διασκευάσει το έργο του Νίλσον και να χαρίσει το γέλιο στο αθηναϊκό κοινό. 

Μην το χάσετε!!!

Είναι μια επιλογή γέλιου στο κέντρο της Αθήνας που αξίζει να δείτε….

Ηλέκτρα Νικολαΐδου

Πληροφορίες για την παράσταση:

Ο Σπύρος και ο Κώστας είναι δύο αστυνομικοί που εργάζονται στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού.

Είναι κολλητοί από το νηπιαγωγείο.

Σήμερα είναι Πάσχα και έχουν βάρδια.

Για κακή τους τύχη η ημέρα δεν θα κυλήσει ήρεμα και ομαλά.

Θα πρέπει να φέρουν εις πέρας την πιο δύσκολη επιχείρηση της αστυνομικής τους καριέρας!

Είναι αναγκασμένοι να ανακοινώσουν στον Τέλη Κελαλά Μαλαφάκα- ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού- και στη σύζυγό του Ζιζί Κελαλά Μαλαφάκα Δελημπαλτάκα- η οποία ήθελε να γίνει ηθοποιός και έχει πετριά με τις εναλλακτικές θεραπείες- ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός.

Και…κωλύονται.

Και όσο περνάει η ώρα κωλύονται όλο και περισσότερο γιατί τα πράγματα  περιπλέκονται και oi παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Βότανα από την Κολομβία, θεραπευτικά μανιτάρια που πουλάει μέσω TIK TOK ο διάσημος γκουρού Κλαϊν Τσούν Χάνγκ , ο Γιώργος Φούντας, η Μελίνα Μερκούρη, ο Μάρτιν Σκορτσέζε και τελευταίος αλλά διόλου αμελητέος…ο γενικών καθηκόντων της οικίας Κελαλά Μαλαφάκα …Πασχάλης, αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους για την πυροδότηση των κωμικών καταστάσεων που θα εκτυλιχθούν  επί σκηνής.

Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που επιβάλει η φάρσα σα θεατρικό είδος θα προσπαθήσουν με παιδική αφέλεια και σκανδαλώδη πρόθεση να μας μεταφέρουν σε μια τραβηγμένη στα άκρα πραγματικότητα.

Ή μήπως όχι και τόσο;

‘Επιτέλους! Θα πει κάποιος την αλήθεια;’’

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ , ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΠΙΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑΚΗΣ

ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ

ΔΙΑΣΚΕΥΗ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΤΑΣΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

https://www.more.com/theater/pes-mou-oti-einai-psema-epixeirisi-oropos/

 Θέατρο Noūs,

Array