Please enable JS

Μίλτος Χαριστός

Βλέπω ‘’ρομπότ’’ που απλά ζουν μέσα από την οθόνη του κινητού τους & σαν αγέλη επιτίθενται σε όποιο εξιλεαστήριο θύμα τους υποδείξει η κοινωνία.

Αρχικά, θέλω να σέ ευχαριστήσω για τη συνέντευξη και να σε συγχαρώ για το ποιοτικό έργο σου.

Θέλω, ακόμη, να ευχαριστήσω και όσους μού στέλνουν προσωπικά μηνύματα στα μέσα δικτύωσης και δείχνουν ενδιαφέρον.

Μίλησέ μας για το ρόλο σου στο σήριαλ “Παράδεισος Κυριών”.

Ο ρόλος αυτός είναι ενός αστυνομικού, σε μια σειρά εποχής, κι εγώ είμαι σε κάποια επεισόδια.

Κάνω συλλήψεις, μάλιστα, μού στέλνουν αρκετά άτομα στο Instagram να τους περάσω χειροπέδες!

Ο Παράδεισος Κυριών είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα, καθώς προβάλλεται στον Alpha και όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία τα επεισόδια. Χαίρομαι που είμαι στη σειρά αυτή, παίρνω και πράγματα από άλλους πιο έμπειρους ηθοποιούς, όπως και τους εξαιρετικούς σκηνοθέτες.

Είχα καιρό να εμφανιστώ κάπου, μια και μού είχαν τύχει κάποιες αναποδιές στο χώρο, όπως, ας πούμε το ότι περίμενα με σενάριο στα χέρια, για 1 χρόνο, μια ταινία για το σινεμά. Η ταινία αυτή δεν έγινε ποτέ και μάλιστα τότε είχα αποφασίσει να σταματήσω από τις θεατρικές παραστάσεις, ώστε να αφοσιωθώ σε αυτήν. Ο λόγος για το Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 5. Φυσικά, όλον αυτόν τον καιρό, είχα εστιάσει στα επιχειρηματικά μου πλάνα.


Θα πάρεις μέρος προσεχώς και σε άλλο σήριαλ;

Έχω μιλήσει ήδη με μια νέα σειρά. Πρόκειται για ρόλο στο Μικρή Κοινωνία του Λεονάρντο Θίμο, σενάριο της Γιάννας Ντρε που θα προβληθεί στο κανάλι Έψιλον. Αυτή τη βδομάδα, θα γυρίσουμε τις σκηνές για το πρώτο μας επεισόδιο.

Θα έχω το ρόλο ενός έκπτωτου αγγέλου.

Θέατρο θα ήθελες να κάνεις;

Έχω κάνει θέατρο κάποια χρόνια. Όταν πηγαίνω στο θέατρο σα θεατής, νιώθω ότι μού λείπει. Είναι φοβερή αίσθηση το να παίζεις στο θέατρο.

Πολύ πιθανό από του χρόνου να έχω περισσότερο χρόνο και να ξαναπαίξω. Άλλωστε, αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, επειδή έτυχε σε μια παράσταση για τα παιδιά των εφοριακών που είχαν περάσει σε ΑΕΙ/ΤΕΙ να με σηκώσουν από το κοινό, στα 19 μου.

Μάλιστα, στην παράσταση αυτήν, η Έφη Μουρίκη, στον Άμλετ ο Β’ έκανε ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου κι εγώ αυτοσχεδίαζα. Μετά, μού άρεσε που το κοινό με χαιρετούσε με το μικρό μου όνομα.

Και φέτος είχα την ευκαιρία, αλλά λόγω χρόνου αρνήθηκα.

Μίλησέ μας για την άλλη σου δουλειά το Billionaire Club Mykonos;

Το Billionaire Club Mykonos είναι ένας Όμιλος επιχειρήσεων, που συνδυάζει πολλές υπηρεσίες και όχι μόνο, με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα και την επίτευξη ενός VVIP lifestyle που billionaires, millionaires επιζητούν.

Δραστηριοποιούμαστε ήδη στη Μύκονο με επιτυχία και αναγνώριση, έχουμε επεκταθεί σε άλλες πόλεις, όπως το Miami, London, Dubai, κτλ.

Θέλουμε να παρέχουμε κάτι ξεχωριστό στους καλεσμένους μας. Έδωσα πολύ χρόνο, σκέψη, ενέργεια εγώ και οι συνεργάτες μου, άλλωστε δε μού αρέσει να υποχωρώ ούτε και να χάνω!

Τι σκέφτεσαι όταν διαβάζεις τη φράση του Οδυσσέα Ελύτη “Το παν είναι η ρότα σου κόντρα στην κοινωνία ετούτη”;

Ο Ελύτης ένας τεράστιος ποιητής με αυτή του τη φράση «Το παν είναι η ρότα σου κόντρα στην κοινωνία ετούτη» μού φέρνει στο μυαλό διάφορες σκέψεις, σίγουρα επίκαιρες, αλλά και διαχρονικές ταυτόχρονα.

Νομίζω, πρέπει με κριτική σκέψη, να φιλτράρουμε τι δεδομένα δεχόμαστε, μια και η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου, πλέον, έχουν φθάσει σε απίστευτο επίπεδο.

Δε χρειάζεται να είμαστε τμήμα ενός κομφορισμού και μαζοποίησης, αλλά πρέπει να προσπαθούμε να βγάζουμε τον εαυτό μας και να ξεχωρίζουμε.

Προσωπικά, μού αρέσει να έχω κάποιους δικούς μου κανόνες και αξίες, χωρίς σίγουρα να είμαι αν-αρχικός με την έννοια του όρου που έχει επικρατήσει στις μέρες μας.

Ωστόσο, θα ήταν ιδανικό, όλοι μας να σεβόμαστε περισσότερο τους γύρω μας, αληθινά, όμως, κι όχι επειδή προγραμματιζόμαστε.

Κάποιες φορές, μιλώ για αυτά και στο Instagram profile μου.

Βλέπω γύρω μου, ‘’προγραμματισμένα ρομπότ’’ που απλά ζουν μέσα από την οθόνη του κινητού τους, διασκεδάζουν μέσα από το TikTok και σαν αγέλη επιτίθενται σε όποιο εξιλεαστήριο θύμα τους υποδείξει η κοινωνία.

Αξίζουμε κάτι ανώτερο!

https://www.instagram.com/billionaireclubmykonos/

Array