Επίσης, ανακοίνωσε δύο συναυλίες της στο Hollywood Bowl στο Λος Άντζελες.
Μετά την περσυνή κυκλοφορία του SomethingBeautiful, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε το εξώφυλλό του επερχόμενου δέκατου άλμπουμ της, με τίτλο Bass Persuades, για τις 18 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Atlantic Records.
«Η μουσική μας κατακτά. Τη νιώθουμε, την τραγουδάμε, κάποιες φορές χορεύουμε μαζί της, την αφήνουμε να βγει από μέσα μας και συνεχίζουμε. Είναι δυνατή, ευάλωτη, γλυκιά και δυναμική. Γεμάτη καρδιά, γεμάτη πόνο, κάθε κομμάτι της ζωής που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά. Αυτό σημαίνει για μένα ο τίτλος. Σας ευχαριστώ που συμμετέχετε στο να γίνονται πραγματικότητα τα πιο τρελά μου όνειρα. Ειλικρινά ελπίζω να αγαπήσετε αυτό το άλμπουμ», φαίνεται να ήταν τα λόγια της κάτω από την δημοσίευσή του Bass Persuades.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της στο Instagram, η Miley θα πραγματοποιήσει δύο ζωντανές εμφανίσεις, στο Hollywood Bowl του Λος Άντζελες, στις 16 και 18 Οκτωβρίου όπου θα παρουσιάσει ολόκληρο το «Bass Persuades», με τη ίδια να δηλώνει πως «Το Λος Άντζελες είναι η καρδιά μου και το φέρνω στο σπίτι. Τα λέμε εκεί».
Νικόλας Καραγιώργος
Το Art and Press δημιουργήθηκε με σκοπό την πολιτική, πολιτιστική και πολύπλευρη ενημέρωση των πολιτών. Πίσω από τη λειτουργία του Art and Press υπάρχει μία ομάδα «ανήσυχων» ανθρώπων, που προέρχονται από διάφορους κοινωνικούς χώρους, στους οποίους προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά όπου και όσο μπορούν. Η κοινή αγάπη των μελών της ομάδας μας για την πολιτική, τον πολιτισμό και γενικά την ενημέρωση, είναι η κινητήρια δύναμη για την παρακολούθηση, καταγραφή και παρουσίαση σε όλους εσάς, όσων συμβαίνουν. Δεν μας καθοδηγεί κανείς, δεν μας χρηματοδοτεί κανείς και ως εκ τούτου παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς λαμβάνουν χώρα. Η πορεία του Art and Press είναι συνεχόμενα και ραγδαία ανοδική όσον αφορά την προσέλκυση επισκεπτών / αναγνωστών τόσο στην κύρια ιστοσελίδα όσο και στο κανάλι του Youtube.