Η τραγική μητέρα: “Μην αναρτάτε κείμενα εξ ονόματός μου”

για το «Άκου να σου πω Αλέξη».  Tυμβωρυχία  στους νεκρούς για πολιτικά συμφέροντα.

Η Βαρβάρα Βουκάκη-Φύτρου ζητεί να μην μιλά κάποιος χωρίς την έγκρισή της.

Η Βαρβάρα Βουκάκη η τραγική μητέρα που έχασε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι την 13χρονη Εβίτα, τον 11χρονο Ανδρέα και τον σύζυγό της Γρηγόρη Φύτρου με επιστολή της το βράδυ της Δευτέρας κρατά αποστάσεις από την επιστολή οικογενειακής φίλης που έγραφε μεταξύ άλλων: «Άκου να σου πω Αλέξη, ψευτόμαγκα, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου, είσαι προσωπικός εχθρός μου».

Με επιστολή της ζητεί από φίλους και συγγενείς, αλλά και απλούς γνωστούς να μην μιλούν εξ ονόματός της και να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς την έγκρισή της.

Συγκεκριμένα η κα Βουκάκη αναφέρει:

Όλες αυτές τις μέρες  μας έχει συγκινήσει το πραγματικό ενδιαφέρον συγγενών, φίλων αλλά και απλού κόσμου για το οικογενειακό μας δράμα και τον άδικο χαμό των αγαπημένων μας, Γρηγόρη, Εβίτας και Ανδρέα. 
Από την πρώτη στιγμή, όλοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με ότι και όπως μπορούσαν και όλοι με αγκάλιασαν με πραγματική αγάπη ζητώντας μου να κάνουν ότι θα μπορούσαν για να βοηθήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σήμερα (σ.σ. χθες), λίγες μέρες μετά, θα ήθελα με τη σειρά μου να ζητήσω και εγώ κάτι. Μια παράκληση σε όλους εσάς τον απλό κόσμο, τους φίλους αλλά και τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα και μιλούν εξ ονόματός μου ή της οικογένειάς μου. Θα ήθελα όπως όλοι σεβαστήκατε την παράκλησή μας για μη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών ή την τελετή της ταφής των αγαπημένων μας, το ίδιο να κάνετε και στη συνέχεια με οτιδήποτε σχετικό στο οποίο θα θέλατε να αναφερθείτε αναφορικά με τον χαμό της οικογένειάς μου. Θα ήθελα να σεβαστείτε αυτή μου την παράκληση και να αποσύρετε πιθανά κείμενα ή αναρτήσεις που μας αφορούν άμεσα ή έμμεσα και δεν έχουν αναρτηθεί με την έγκρισή μου.

Για μένα αυτή η σιωπή σας θα είναι αρωγός και ένδειξη συμπαράστασης στο προσωπικό μου δράμα.

http://www.athensvoice.gr