Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, 20.30
Ο διακεκριμένος συνθέτης & πιανίστας Σπύρος Μοσχόπουλος εμφανίζεται σε ένα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα παρουσιάζοντας έργα για σόλο πιάνο από τον προσωπικό του άλμπουμ Gallop καθώς και άλλα έργα του σε ένα δικό του άλλοτε “πειραματικό” και άλλοτε ανάλαφρο ύφος.
Ανάμεσα τους Θα ακουστούν και κάποια επιλεγμένα έργα σπουδαίων συνθετών της ταγκό, τζαζ και κλασσικής μουσικής σκηνής δημιουργώντας ένα αμάλγαμα συναισθημάτων και εμπειριών. Είναι η πρώτη φορά που το ρεπερτόριο βασίζεται σε δικές του κυρίως συνθέσεις και προσκαλεί το κοινό να “ταξιδέψει” μαζί του αυτή τη φορά λίγο πιο μακρυά.
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Gallop, Ρεσιτάλ πιάνου του Σπύρου Μοσχοπουλου :: Υπηρεσία Εισιτηρίων – TicketServices.gr
Το Art and Press δημιουργήθηκε με σκοπό την πολιτική, πολιτιστική και πολύπλευρη ενημέρωση των πολιτών. Πίσω από τη λειτουργία του Art and Press υπάρχει μία ομάδα «ανήσυχων» ανθρώπων, που προέρχονται από διάφορους κοινωνικούς χώρους, στους οποίους προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά όπου και όσο μπορούν. Η κοινή αγάπη των μελών της ομάδας μας για την πολιτική, τον πολιτισμό και γενικά την ενημέρωση, είναι η κινητήρια δύναμη για την παρακολούθηση, καταγραφή και παρουσίαση σε όλους εσάς, όσων συμβαίνουν. Δεν μας καθοδηγεί κανείς, δεν μας χρηματοδοτεί κανείς και ως εκ τούτου παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς λαμβάνουν χώρα. Η πορεία του Art and Press είναι συνεχόμενα και ραγδαία ανοδική όσον αφορά την προσέλκυση επισκεπτών / αναγνωστών τόσο στην κύρια ιστοσελίδα όσο και στο κανάλι του Youtube.