Please enable JS

Παραιτηθείτε προτού να είναι αργά….

Τί δείχνουν η τρομολαγνεία των καλοπληρωμένων καθεστωτικών παπαγάλων, οι δακρύβρεχτες δηλώσεις του πρωθυπουργού και των συνδαιτυμόνων του και η συνεχόμενη στοχοποίηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων;

Ότι η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του κορονοϊού και απελπισμένη προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα εντείνοντας την προπαγάνδα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Έλα όμως που πλέον η Ελλάδα δυστυχώς μετατρέπεται σε Μπέργκαμο και οι παραπάνω τακτικές παραπλάνησης δεν δύνανται να επισκιάσουν τις εμμονές, τις ιδεοληψίες και την ανικανότητα της κυβέρνησης που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.

Αποτύχατε κύριε Μητσοτάκη και η χώρα βουλιάζει στο τέλμα με αποκλειστική σας ευθύνη.

Είχατε εννιά μήνες για να την οχυρώσετε ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του αόρατου εχθρού και δεν κάνατε απολύτως τίποτα.

Αφήσατε το ΕΣΥ στο έλεος του θεού, ομοίως και τα ΜΜΜ και τους χώρους εργασίας που αποτελούν βασικές πηγές διασποράς, και σπεύδετε τώρα ασθμαίνοντας εν μέσω κροκοδείλιων δακρύων σε επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών (με το αζημίωτο φυσικά), μπας και δεν καταντήσουμε Μπέργκαμο.

Κι αντί να αναλάβετε την ευθύνη για το χάος εξακολουθείτε να κατηγορείτε τους νέους και τους σκεπτικιστές, τους οποίους αποκαλείτε υποτιμητικά ψεκασμένους λόγω της αμφισβήτησης των καταστροφικών κυβερνητικών πεπραγμένων.

Είναι προφανές ότι τελείτε υπό πανικό φοβούμενος τις αναπόφευκτες πια επερχόμενες εικόνες αποκάλυψης, εξ ου και οι απανωτές αυτοκτονικές επιλογές για να αιτιολογηθεί η κατάντια που βιώνουμε.

Στο μεταξύ ανακοινώσατε κι έναν προϋπολογισμό ελεημοσύνης μέσω του οποίου προμηνύεται το πέμπτο και ισοπεδωτικό μνημόνιο, που θα φορτωθεί στα συντρίμμια του κορονοϊού για να θαφτεί μαζί του και η ανεπάρκεια του οικονομικού σας επιτελείου που είχε φανεί πριν την έλευσή του.

Εσείς βέβαια πανηγυρίζετε αυταπατημένος ότι ο λαός καταναλώνει αμάσητο τον σανό περί της οικονομικής εκτόξευσης το ’21 που θα φέρει ο πακτωλός χρημάτων εκ Βρυξελλών ορμώμενος. Τουλάχιστον καταθέστε πρώτα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την απορρόφηση των ανύπαρκτων μέχρι στιγμής αυτών κονδυλίων και πανηγυρίστε κατόπιν. Αιδώς!

Την ίδια ώρα στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών όλα δείχνουν ότι βαίνουμε ολοταχώς προς τις Πρέσπες του Αιγαίου. Ο επεκτατικός τραμπούκους γείτονας συνεχίζει κανονικότατα τους τσαμπουκάδες, κι αντί να πράξετε τα δέοντα τον αφήνετε ανεμπόδιστο να δημιουργεί τετελεσμένα για να καταστεί μονόδρομος η σολομώντειος Χάγη.

Παράλληλα μέσα στο κομφούζιο του ιού βρήκατε την ευκαιρία να επιταχύνετε και το μπόλιασμα με «ικέτες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, υλοποιώντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τη μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ψυχών για να καλύψετε την ευρωπαϊκή αναλγησία εισπράττοντας λίγα αργύρια.

Ταυτόχρονα επιδίδεστε σε μια ανεπίτρεπτη καταστολή που παραπέμπει σε θλιβερές εποχές υποδυόμενος τον αμείλικτο ηγέτη που κοιμάται αγκαλιά με τον νομό και την τάξη. Ουσιαστικά όμως σπέρνετε τον διχασμό για να χωρίσετε τον λαό σε δεξιούς και αριστερούς βαυκαλιζόμενος ότι έτσι θα σας προσκυνήσουν οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, συγχωρώντας σας τόσο για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όσο και για την πλήρη απώλεια διαχείρισης του ιού που οδηγεί σε νέα οικονομική εξαθλίωση κι όχι μόνο.

Κοινώς κύριε Μητσοτάκη, έχετε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σας και πανικόβλητος ρίχνετε λάδι στη φωτιά με άγνωστες τις συνέπειες.

Θα ήταν ωστόσο φρονιμότερο να παραδεχτείτε την απόλυτη αποτυχία σας και να παραιτηθείτε προτού να είναι αργά.

Διότι φανταστείτε τι ζημιά θα έχετε προκαλέσει στην Ελλάδα και στην παράταξη αν παραμείνετε στην εξουσία για μερικούς μήνες ακόμη αρνούμενος να αποδεχτείτε την πραγματικότητα.

Άλλωστε ως γνωστόν η αυτογνωσία αποτελεί αρετή.

Ευκαιρία να αφήσετε και κάτι θετικό πίσω σας…