Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας και τον τίτλο της παράστασης στο email proskliseis@artandpress.gr και κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για κάθε παράσταση.
Η Θεατρική Ομάδα Terrata incognita παρουσιάζει την καινούρια κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη “οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο”,
Μια παρακμιακή παρέα αντιηρωικών ηρώων, αναγκάζεται να συγκατοικήσει σε ένα μικρό σπίτι παρακμιακής περιοχής στην Αθήνα. Ο Αχιλλέας, η Υακίνθη, η Τάνια, ο Οδυσσέας και ο Ιάσωνας είναι οι… Α.Υ.Τ.Ο.Ι. Ο πιο κοινός στόχος όλων; Να αλλάξουν τον κόσμο. Πώς όμως ένα ταξίδι για τον παράδεισο κατευθύνεται ευθύς προς την κόλαση; Και πόσο χιούμορ χωράει η απελπισία του ανθρώπου; Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. θα μπορέσουν να αλλάξουν τον κόσμο ή ο κόσμος θα τους αλλάξει τα φώτα; Ένας πυροβολισμός, τρία πτώματα; Πρόκειται για μια θεότρελη κωμωδία, που μιλάει για σοβαρά θέματα με ανάλαφρο τρόπο. Μια κοινωνική σάτιρα ή μία μαύρη κωμωδία που φωτίζει απ’ το σκοτάδι της. Τι κάνεις το πτώμα όταν η αστυνομία είναι έξω απ’ την πόρτα σου;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – Σκηνοθεσία
Αντώνης Καλομοιράκης
Βοηθός Σκηνοθέτη
Κατερίνα Σακουλά
Σκηνογραφία
Χρυσούλα Μαραζάκη
Κατερίνα Μαραζάκη
Τεχνική Υποστήριξη
Δημήτρης Χύτος
Ενδυματολογία
Κατερίνα Σακουλά
Μουσική Επιμέλεια
Ars Artis
Παίζουν
Αντώνης Καλομοιράκης
Δήμητρα Αρκάλη
Στέλιος Γιδάκος
Αγγελική Γενετζάκη
Μάνος Χρηστάκης
Από 7 Ιανουαρίου 2020 και κάθε Τρίτη στο Θέατρο Ελπίδας (Αριστοτέλους και Σμύρνης 5-7, Αθήνα, πλησίον μετρό Βικτώρια)
Έναρξη: 21.15
Διάρκεια: 120′ με διάλειμμα
Εισιτήρια: 8 ευρώ, 10 ευρώ, viva.gr
τηλ. Κρατήσεων: 6977198088
Ειδικές τιμές για γκρουπ άνω των 10 ατόμων
Το Art and Press δημιουργήθηκε με σκοπό την πολιτική, πολιτιστική και πολύπλευρη ενημέρωση των πολιτών. Πίσω από τη λειτουργία του Art and Press υπάρχει μία ομάδα «ανήσυχων» ανθρώπων, που προέρχονται από διάφορους κοινωνικούς χώρους, στους οποίους προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά όπου και όσο μπορούν. Η κοινή αγάπη των μελών της ομάδας μας για την πολιτική, τον πολιτισμό και γενικά την ενημέρωση, είναι η κινητήρια δύναμη για την παρακολούθηση, καταγραφή και παρουσίαση σε όλους εσάς, όσων συμβαίνουν. Δεν μας καθοδηγεί κανείς, δεν μας χρηματοδοτεί κανείς και ως εκ τούτου παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς λαμβάνουν χώρα. Η πορεία του Art and Press είναι συνεχόμενα και ραγδαία ανοδική όσον αφορά την προσέλκυση επισκεπτών / αναγνωστών τόσο στην κύρια ιστοσελίδα όσο και στο κανάλι του Youtube.