Please enable JS

Η Γωγώ Βογάσαρη μιλάει για το “Μάντεψε” και όχι μόνο!

Επιμέλεια συνέντευξης Νίκος Ελευθεριάδης

Ας γνωρίσουμε την Γωγώ Βογάσαρη . Πως μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής στην ζωή σου;
Έχω την εντύπωση πως δεν μπήκε ποτέ, μάλλον γεννήθηκα με αυτό .”Αρρώστια ” που λένε…απ’αυτές που μόνο καλό σου κάνουν. Θυμάμαι τον εαυτό μου απο μικρό παιδί να παρατηρώ τους ανθρώπους και την ζωή γενικότερα!!!Η χαρά μου ήταν όταν έκανα τους γύρω μου να γελούν.  Μου άρεσαν ρε παιδί μου τα ” καραγκιοζιλίκια” οι ” παλαβομάρες” εν ολίγοις!!! Να ακούω τον κόσμο να γελάει ήταν τροφή για την ψυχή μου! ¨Οταν μεγάλωσα λοιπόν λίγο,( θα καταλάβεις πιο κάτω τι εννοώ λίγο)  ασχολήθηκα επαγγελματικά με αυτό που ονειρευόμουν μια ζωή!! Νιώθω τόσο τυχερή όσο δεν φαντάζεσαι διότι αυτό συνέβη πριν 6 χρόνια στα 40 μου ( ακόμα παιδί νοιώθω).Τότε έπρεπε να συμβεί για να μπορέσω να το ζήσω όπως ακριβώς το ζω, με ευτυχία , ευγνωμοσύνη και ωριμότητα!

 Μιλήσε μας για την παράσταση που παίζεις;
Αααααα….στην παράσταση που είμαι τώρα όπου τελειώνει το ταξίδι αυτό σύντομα ( ήταν προγραμματισμένο) είναι το “ΜΑΝΤΕΨΕ” μια μαύρη κωμωδία του Στρατή Μπέη σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κοντούλη όπου ζούμε όλοι μες στην τρέλα! Πρόκειται για ένα έργο με πολύ γρήγορο ρυθμό γέλιο και έξυπνες ατάκες! 6 ένοικοι μιάς πολυκατοικίας κι ένα πτώμα επί σκηνής. Ποιός είναι ο δολοφόνος και γιατί έλα να μαντέψεις…. Δεν περιγράφω άλλο…

 Πως προσεγγίζεις κάθε φορά τον ρόλο; Βρισκείς κοινά σημεία;
Εύκολα τον προσεγγίζω τον ρόλο τις περισσότερες φορές γιατι βρίσκω πάντα κοινά σημεία με την Γωγώ. Πάντα ήταν πολύπλευρη αυτή η Μεγαλοκοπέλα χαχαχα. Σου απάντησα γρήγορα είδες; Και στα 2 σκέλη!

 Δράμα η κωμωδία ;
Μμμμ….δράμα η κωμωδια; Τα ΠΑΝΤΑ θα σου πώ . Η αλήθεια είναι πως λόγω πληθωρικότητας- φιζίκ η κωμωδία πάει σύννεφο! Έχω δοκιμαστεί και σε δράμα βέβαια κι ομολογώ πως έχω ακούσει τα καλύτερα, από φίλους μου μη φανταστείς( αστειεύμαι). Ε. λοιπόν ναι, θα το φωνάξω. Θέλω ένα ΔΡΑΜΑ τώρα. Ίσως με προστατεύει το σύμπαν γιατί είμαι  αρκετά ευαίσθητος άνθρωπος, κι είμαι σίγουρη πως θα φεύγω κουρέλι απ το θέατρο, διότι η δυσκολία του ρόλου είναι να βγείς απ’ αυτόν και λιγότερο το να μπείς!!!

gogo1

 Με τι κριτηρία διαλέγεις μια επαγγελματικλη δουλειά;
Τα κριτήρια μου είναι το ένστικτό μου, και το πάθος μου για το θέατρο. Θα σου ομολογήσω λοιπόν πως κάποια λίγα ” όχι” μου και περισσότερα τα ” ναι” μου δεν τα μετάνιωσα ούτε στιγμή!! Αυτό ένιωσα αυτό έκανα γιατι έτσι είμαι εγώ. ( κάποιοι φίλοι θα γελασουν) 

 Ποιά τα μελλοντικά σου σχέδια;
Σχέδια μελλοντικά δεν έχω! Έχω μόνο όρεξη για ζωή…δίψα για θέατρο… πείνα για τηλεόραση…λαχτάρα για κινηματογράφο. Να ζούμε το παραμύθι μας γιατί μπορει να μην είναι αλήθεια αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψέμα!!!

gogo2

Τελευταίες παραστάσεις 26 – 27 Φεβρουαρίου

Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία | ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ

Σκηνικά | ΑΙΜΙΛΙΑ  ΚΑΚΟΥΔΑΚΗ

Κοστούμια | ΚΑΝΕΛΛΑ ΒΟΛΛΑΡΗ

 Σχεδιασμός φωτισμού | ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Μουσική | ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΣΤΕΛΙΟΣ

Μακιγιάζ/Κομμώσεις | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΔΑΤΟΣ

Φωτογραφίες |  ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ

Μακιγιάζ/Κομμώσεις | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΔΑΤΟΣ

Επικοινωνία-Δημόσιες σχέσεις | ΧΡΥΣΑ ΜΑΤΣΑΓΚΑΝΗ

Graphic Design | ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΗΓΑΣ

Παραγωγή : ART – IOI

Παίζουν:

ΣΤΡΑΤΗΣ  ΜΠΕΗΣ | ΓΩΓΩ ΒΟΓΑΣΑΡΗ | ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΗΣ | ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΓΚΟΥΡΑΣΑ | ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ | ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΜΠΟΘΕΚΡΑΣ

Τετάρτη 26/2

20:30

Πέμπτη 27/2

21:00

Τιμές: 10,00 – 13,00€

Θέατρο Άλμα – Β Σκηνή

5η Εποχή στο θέατρο ΑΛΜΑ

Στρατή Μπέη  | ΜΑΝΤΕΨΕ

Μαύρη κωμωδία

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κοντούλη

Κάθε άνθρωπος είναι ένας εγκληματίας που παραμένει άγνωστος.

Αλμπέρ Καμύ

Αθήνα 2020. Μια πολυκατοικία, έξι ένοικοι, ένα πτώμα, συνθέτουν το σκηνικό της μαύρης κωμωδίας “Μάντεψε”. 

Ο Θράσος, διαχειριστής της πολυκατοικίας, έχει αποφασίσει να περάσει μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι του. Για κακή του τύχη, ο  μήνας έχει 9, και είναι η μέρα που οι ένοικοι πληρώνουν τα κοινόχρηστα.

Την ηρεμία που αναζητούσε ανατρέπουν πλέον η Κέλυ, μια εν δυνάμει ηθοποιός, ο Νίκος, ένας άβουλος τραπεζικός υπάλληλος, η Αλέκα, μια επαγγελματίας αριστερή, ο Βικέντιος, ένας αποτυχημένος δικηγόρος, η Μαρία, μια  ζωγράφος και ένα… ΠΤΩΜΑ!

Μέσα από µια σειρά από αμοιβαίους εξευτελισμούς, σπαρακτικές εξομολογήσεις, σεξουαλικές προκλήσεις και λεκτικές (ή µη) επιθέσεις, θα πρέπει να παλέψουν µε την καχυποψία, τα μυστικά, την ενοχή και την αθωότητα  τους.

 

Array