Please enable JS

Γρηγόρης Γιαννόπουλος: Ο Χρόνης δεν είναι μυαλό ξυράφι, αν δει κάτι, θα το αντιληφθεί ή θα συνεχίσει να πουλάει κουδούνες;

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας για τις “Άγριες Μέλισσες”;

Οι άγριες μέλισσες ξεκίνησαν με μια τεράστια επιτυχία πριν καν προβληθεί το πρώτο τους επεισόδιο. Στο πρώτο trailer φαίνονται για πρώτη φορά αυτά τα καταπληκτικά σκηνικά, και έτσι μαγνητιστικε το ενδιαφέρον του κόσμου, αφού αντιλαμβάνονταν ολοι άμεσα ότι εδώ πρόκειται για μια παραγωγή που διαφέρει από τις άλλες, (κόσμος που θα μου μιλήσει στον δρόμο, για το σίριαλ, πάντα μα πάντα θα με ρωτήσει, ” που είναι αυτό το χωριό; και είναι ξύλινο; και το σπίτι του δούκα ακόμα; μα πως γίνεται ;!! )
Για τους καταπληκτικούς ηθοποιούς και τις μαγικές ερμηνείες τον πρωταγωνιστών νομίζω είναι περιττό να μιλήσω, είναι οφθαλμοφανέστατο.
Αλλά ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος είναι ότι οι χαρακτήρες όπως έχουν γραφτεί από την σεναριακη ομάδα, είναι ανθρώπινοι . Τι εννοώ με αυτό.. ότι έχουν ψεγάδια, είναι για παράδειγμα κάποιος καλός, αλλά κάνει και πράξεις που μπορεί να μην μας αρέσουν να μην συμφωνούμε.
Ένας κακός από την άλλη, που καποιες στιγμές βλέπουμε ότι έχει και μαλακή μεριά στην ψυχή του, και μετά γυρίσει πάλι στην σκληρή που μας εχει συνηθίσει.
Όπως ακριβώς είναι ο κάθε άνθρωπος στον πραγματικό κόσμο, με αποκορύφωμα τον χαρακτήρα του Κυπραιου, όπου ο κόσμος μετά την ερώτηση για τα σκηνικά, συμπληρώνει (συνήθως με νεύρα)
“Τι παιχνίδι παίζει πια αυτός ο Κυπραίος!!!
Τι θέλει από την Ελένη;
τι θέλει και πήγε στο χωριό!!!;”.

Τι ιδιαίτερο πιστεύεις ότι έχει ο δικός σου ρόλος;
Απο την μια μερια βλέπω τον Χρόνη ως το αδέσποτο κουταβάκι του χωριού, που όλοι το αγαπάνε, γυρίζει παντού ελεύθερο και χαρούμενο .. από την άλλη μεριά όμως , βλέπω και έναν Χρόνη, με μια συστολή και μια αβεβαιότητα, ότι δεν είναι ισάξιος πνευματικά και ταξικά με τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας του χωριού του.

gianop13

Πέρα από τα χιουμοριστικά στοιχεία, πιστεύεις ότι ο Χρόνης παίζει κάποιο καταληκτικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς ;

Ο Χρόνης γυρίζει παντού, από χωριό σε χωριό, και από σπίτι σε σπίτι, σε μια μικρή κοινωνία που είναι πνιγμένη στα ένοχα μυστικά, είναι θέμα χρόνου κάποιος να γίνει αυτόπτης μάρτυρας κάποιας δολοπλοκίας!

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι.. μιας και ο Χρόνης δεν είναι και μυαλό ξυράφι, αν δει κάτι.. θα το αντιληφθεί;!!  Ή θα συνεχίσει το δρόμο του για να πουλήσει και άλλες κουδούνες.

gianop3

Προτιμάς το θέατρο ή την τηλεόραση ;
Είναι και τα δύο εξαιρετικά και τρομερά δύσκολα. Αλλά εγώ είμαι μεγάλος λάτρης του κινηματογράφου!!  Έχω δει όλες τις ταινίες που υπάρχουν στον κόσμο. Μικρός όταν είχα τις μαύρες μου, καθόμουν σπίτι και έβλεπα μέχρι και 3 ταινίες την ημέρα.
Είναι μαγικό πως μέσα σε 2 ώρες μιας καλοδουλεμένης ταινίας, μπορείς να ταξιδέψεις σε κόσμους μαγικούς, πίσω στον χρόνο, πόσα πράγματα μπορείς να μάθεις κλπ .. Πιστεύω ότι οι συντελεστές μιας εξαιρετικής ταινίας δεν πεθαίνουν ποτέ!
Ακόμα και μετα απο πολλά χρόνια από τον βιολογικό τους θάνατο, αν κάποιος κάπου στον πλανήτη, πατήσει play στην ταινία τους, έρχονται πάλι όλοι στη ζωή, μέσα στην ψυχή του θεατή τους.
Πάω σινεμά συνήθως μόνος μου, όχι γιατί το προτιμώ αλλά γιατί κανείς δεν ξανά έρχεται μαζί μου δεύτερη φορά..
Είμαι ο τύπος που κάνει σσσστ σε όποιον τολμήσει να μιλήσει μέσα στην αίθουσα. Και άμα τύχη και χτυπήσει και κανένα κινητό ..
” είναι δυνατόν να μην το έχεις βάλει στο αθόρυβο;!  Δηλαδή κανένας σεβασμός πια στους υπόλοιπους;!;! ” χαχαχαχ.

gianop2

Γιατί θεωρείς ότι έχουν φτάσεις σε τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης οι μέλισσες;
Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για δεκάδες λόγους που έφεραν αυτό το σίριαλ στην πρώτη θέση, οι περισσότεροι λόγοι θα εστιάζουν στις εξαιρετικές “ποιότητες” που το απαρτιζουν. Εγώ θα σταθώ σε μια στιγμή πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, όταν είχαν ήδη βγει στον αέρα, της Ελληνικής τηλεόρασης τεράστια reality show, talent shows, επιστροφές μεγάλων επιτυχιών από τα παλιά…, και φάνταζε το τηλεοπτικό τοπίο σαν μια αρένα για μονομάχους, 2 μέρες λοιπόν πριν την προβολή, έρχεται στα πλατό ένας σημαντικός συντελεστής των άγριων μελισσών και λέει με μεγάλη ηρεμία, παιδιά είδα το πρώτο επεισόδιο εχθές το βράδυ,  είναι τόσο καλό, που δεν γίνεται να μην πάει πρώτο!!
Απόλυτη ηρεμία κυριάρχησε στο πλατό, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Greg kathistosjpg

Οι φωτογραφίες από την τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” είναι ευγενική παραχώρηση του Αnt1

 

Array